Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Collega aan het woord: Nico Schokker

In deze rubriek stellen wij met trots voor:

Nico Schokker, senior Salarisspecialist. Sinds februari 2020 maakt Nico deel uit van Team Infacto.

Dagelijkse bezigheid: “opdrachtgevers op verschillende manieren van dienst zijn; meewerken in de salarisadministratie tot het uitzoeken en oplossen van salaris gerelateerde vraagstukken, adviseren van opdrachtgevers en het niveau omhoog brengen. Een salarisspecialist is als het ware een vliegende keeper, daar waar nodig spring ik in, die ervoor zorgt dat iedereen op tijd een correct salaris ontvangt.”

Waarom heb je voor Infacto gekozen?
“Tijdens een cursus Arbeidsrecht sprak ik een medecursist over een baan als consultant. Ik vroeg me af of dit iets voor mij zou zijn, samen met de opdrachtgever in het vak optrekken en verbeteringen doorvoeren. Via via kwam ik in contact met Infacto. Een telefonische intake en daarna persoonlijk kennismaken. Mijn gevoel was direct goed.”

Is jouw verwachting uitgekomen?
“Zeker, ik heb geen moment spijt gehad van de overstap naar Infacto. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Een leuk team met fijne collega’s, goede begeleiding en geweldig mooie opdrachtgevers.”

Wat heb je geleerd?
“De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen, ondanks de coronacrisis en thuiswerken waren mijn collega’s dichtbij. Ik kan ze altijd bellen bij vragen, ze staan echt voor je klaar. Ik heb me ontwikkeld als consultant door goed te luisteren naar de wens van de klant, oplossingsgericht te denken en ervaren hoe het is om voor en bij verschillende bedrijven te werken. Daarbij heb ik de salarissoftware van AFAS eigen gemaakt via trainingen. De workshops Timemanagement in relatie tot Klantgerichtheid en Zakelijke Etiquette worden intern gegeven bij Infacto. Ik word gestimuleerd om mij zowel zakelijk als op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Op deze manier halen we het beste uit onszelf naar boven én kunnen we Infacto samen verder laten groeien.”Ben jij overtuigd of heb je vragen?