Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

wietse jonker

Collega aan het woord: Wietse Jonker

In deze rubriek stellen wij met trots voor:

Wietse Jonker, senior Salarisspecialist. Sinds mei 2019 vertegenwoordigt Wietse Infacto.

Dagelijkse bezigheid: “het optimaliseren van de salarisadministratie, zowel de procesmatige kant als het uitvoerende kader. Wij creëren waarde, door kansen en bedreigingen te spotten en daar op in te spelen, iedere dag staan wij klaar om top-notch dienstverlening te leveren.”

Waarom heb je voor Infacto gekozen?
“Na twee leuke gesprekken was het duidelijk. Infacto kon mij beter maken en ik kon Infacto versterken. Een win-win situatie. De doorslag gaf het goede gevoel, de mogelijkheden binnen Infacto en vooral de mensen die er werken.”

Is jouw verwachting uitgekomen?
“Meer dan dat. Werken bij Infacto inspireert mij. Het werken in een hecht team met de beste salarisspecialisten haalt het beste in mij naar boven.”

Wat heb je geleerd?
“Tijdens de eerste paar weken heb ik geleerd om wensen en behoeftes van opdrachtgevers te interpreteren en om te zetten in gerichte verbeteringen. De keuze voor Infacto betekende voor mij: kiezen voor een goede werksfeer. Als één team werken we samen om de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen. Iedereen wordt aangemoedigd om zich te blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.”Ben jij overtuigd of heb je vragen?