Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Even voorstellen: Siënna Kwiatkowski

In deze rubriek stellen wij met trots voor:

Siënna Kwiatkowski, Medior Salarisspecialist. Sinds november 2019 vertegenwoordigt Siënna Infacto.

Dagelijkse bezigheid: “Mijn werk als consultant verschilt van dag tot dag. Van een reguliere salarisverwerking, een implementatietraject tot het uitpluizen van CAO’s. Het is altijd weer een verrassing en dat maakt het leuk. Zo blijf ik leren en mezelf ontwikkelen.”

Waarom heb je voor Infacto gekozen?
“Het team, en de mentaliteit van het bedrijf gaf mij direct een goed en vertrouwd gevoel. Om goed te zijn in je werk, moet je ook lekker in je vel zitten. Bij Infacto kreeg ik vanaf het begin af aan het gevoel dat ik er als persoon toe doe, en geen nummertje was!”

Is jouw verwachting uitgekomen?
“Zeker, en Infacto blijft mij nog steeds verbazen. Begrip en goede zorg voor het personeel maakt dat ik alle focus kan leggen op de klanten en opdrachten en mijn werk met veel plezier uit kan voeren. We stimuleren elkaar om het beste uit het vak te halen en te blijven groeien als individu maar ook als team. Natuurlijk zit het ook wel eens tegen, maar ook dan zijn we er om elkaar te helpen!”

Wat heb je geleerd?
“Ik heb voornamelijk veel zelfvertrouwen en plezier voor het vak teruggekregen. Het is belangrijk om de tijd te nemen om de dingen die je moet doen ook goed te doen. En niet snel, snel omdat de situatie daar naar vraagt. Zo heb ik een training Timemanagement gevolgd, waar ik leerde hoe ik de verschillende balletjes bij opdrachtgevers in de lucht kan houden en dus zoveel mogelijk rendement uit mijn tijd kan halen.”Ben jij overtuigd of heb je vragen?