Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

stan van der hoeven

Even voorstellen: Stan van der Hoeven

In deze rubriek stellen wij met trots voor:

Stan van der Hoeven, Functioneel Beheerder AFAS. Sinds augustus 2018 vertegenwoordigt Stan Infacto.

Dagelijkse bezigheid: “als functioneel beheerder zorg ik dat maatwerk wordt geleverd bij onze opdrachtgevers in de salarissoftware van AFAS. Denk hierbij aan een eigen looninrichting, workflows, datamigratie, signaleringen en rapportages. In feite draag ik dagelijks bij aan het optimaliseren van de processen.”

Waarom heb je voor Infacto gekozen?
“Tijdens het eerste gesprek had ik meteen een goed gevoel. Infacto gaf mij de indruk dat ik veel kon leren en mij op meerdere fronten kon ontwikkelen, en dat is gebleken.”

Is je verwachting uitgekomen?
“In het begin verwachtte ik meer met financiële administratie bezig te zijn. Al snel raakte ik bekend met AFAS en merkte ik dat het functioneel beheer beter bij me paste en dankzij het team van Infacto ben ik daarin gegroeid.”

Wat heb je geleerd?
“Naast verregaande AFAS kennis heb ik geleerd om processen te vereenvoudigen en in te spelen op behoeftes van onze opdrachtgevers. Daarnaast ben ik scherp op controles en lever ik de werkzaamheden graag in één keer goed op. Bij Infacto leren we van elkaar, vakinhoudelijk én soft skills.”Ben jij overtuigd of heb je vragen?