Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

infacto support movember voor onderzoek naar te jong overlijden van mannen

Infacto support Movember voor onderzoek naar te jong overlijden van mannen

Elk jaar wordt er in november wereldwijd ‘Movember’ gehouden. Tijdens deze actie laten mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man en wordt er geld opgehaald voor onderzoek naar prostaatkanker, teelbalkanker en de preventie van zelfmoord. Ook Infacto Salarisspecialist en Sissers Haarverzorging zetten zich dit jaar in om zoveel mogelijk donaties op te halen.

Ondernemers komen in actie
Ondernemers Michael Hagmeijer (Infacto), Dennis Jansen (Infacto) en Adriënne van Drimmelen (Sissers Haarverzorging) slaan de handen ineen om tijdens deze actiemaand geld op te halen voor de strijd tegen het te jong overlijden van mannen. Zo is er een donatiepagina opgemaakt, laten de mannelijke medewerkers van Infacto hun snor staan, stelt Sissers een leuke prijs beschikbaar voor de grootste donateur en zetten beide bedrijven zich in om de actie zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Waarom deze actie?
Michael Hagmeijer, mede-eigenaar van Infacto: “Wij zetten in november een kleine, harige stap om bij te dragen aan de gezondheid van de man. Dat doen we door onze snor, onze Mo, te laten staan en daarmee fondsen te werven voor alle vaders, broers, zonen en vrienden in onze levens. Hierbij geldt dat alle beetjes helpen.” Adriënne van Drimmelen, eigenaresse van Sissers, voegt hieraan toe: “Door je uiterlijk te veranderen komen er gesprekken op gang en ontstaat er meer begrip en openheid over dit thema.”

Ook meedoen?
Wilt u bijdragen aan deze actie? Doneer dan via https://movember.com/m/14266514?mc=1.
Volg Infacto Salarisspecialist op LinkedIN om meer over deze actie te weten.Ben jij overtuigd of heb je vragen?