Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Een interim
salarisadministrateur AFAS
inhuren?

Ben jij op zoek naar een interim salarisadministrateur die gespecialiseerd is in AFAS software? Dan hoef je niet verder te zoeken. Onze salarisspecialisten hebben namelijk de juiste ervaring en expertise om jouw organisatie te ondersteunen en verder te helpen.

interim salarisadministrateur afas

interim salarisadministrateur afas inzetten in jouw organisatie

Een interim salarisadministrateur AFAS inzetten in jouw organisatie?

Het maakt niet uit of jouw organisatie al met AFAS werkt of op het punt staat om deze software in gebruik te nemen. In beide gevallen kun je een beroep doen op onze interim salarisadministrateurs. Wij bieden oplossing bij tijdelijke onderbezetting en zijn prima in staat om een collega tijdelijk te vervangen bij ziekte, ouderschapsverlof, vakantie of andere vorm van afwezigheid. Onze specialisten zijn van grote waarde bij het implementeren of optimaliseren van de HRM Payroll software van AFAS. Ben jij dringend op zoek naar een interim salarisadministrateur AFAS? Dan garanderen wij bovendien een snelle oplossing.

AFAS specialist Profit HRM Profit Payroll

AFAS specialist op het gebied van Profit Payroll en Profit HRM

Wij hebben meerdere interim salarisadministrateurs in huis die gespecialiseerd zijn op het gebied van AFAS software. Deze AFAS salarisspecialisten hebben jarenlange ervaring met het werken in AFAS en AFAS Profit. Zij zijn hierdoor bekend met alle mogelijkheden en functionaliteiten binnen de software. Ook zijn zij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen van Profit Payroll en Profit HRM. Onze AFAS salarisspecialisten beschikken hierdoor over alle nodige kennis en vaardigheden om een organisatie te ondersteunen bij zowel het gebruik maken van de software als het succesvol implementeren of optimaliseren hiervan.

afas salarisspecialist

AFAS salarisspecialisten

Wij zijn AFAS specialist en hebben uitgebreide kennis van Profit Payroll en Profit HRM.

infacto geeft spoed garantie

Spoed garantie

Heb jij een dringend probleem op de afdeling salarisadministratie? Wij garanderen een snelle oplossing.

hoge klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een duurzame relatie met al onze klanten. Zij bevelen ons tevens aan bij andere organisaties.

Wat is AFAS Software en hoe kan het jouw organisatie verder helpen?

AFAS is een Nederlands softwarebedrijf dat zich volledig richt op één softwareproduct, namelijk AFAS Profit. Dit product is vooral gericht op het efficiënter maken van administratieve bedrijfsprocessen. Met behulp van AFAS software kunnen er processen worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Door de vereenvoudigde procedures kan er vervolgens sneller worden gewerkt. Ook is de kans op fouten kleiner. Veel bedrijven gebruiken Profit Payroll en Profit HRM van AFAS voor het voeren van de personeels- en salarisadministratie.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Ontdek de interim mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?