Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Infacto Masterclass:
Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid 2024

Op donderdag 4 januari is het weer tijd voor onze jaarlijkse Masterclass Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid. Ook dit jaar praat Jo Weerts je bij over de meest actuele zaken rondom deze thema’s. Wil jij ook deelnemen aan deze masterclass? Meld je dan vóór 28 december 12.00 uur aan via het formulier op deze pagina.

 • NIRPA geaccrediteerd
  Geaccrediteerd met 53 punten
 • Exclusieve masterclass
  Voor salarisspecialisten en ZZPérs in het vakgebied
 • Beperkt aantal plaatsen
  Bij grote belangstelling vindt loting plaats
 • Gratis deelname
  Kosteloos voor relaties van Infacto

  Donderdag 4 januari 2024 Van 13:00 tot 16:30 uur Infacto, Rijksweg 79, 1411 GE Naarden Kosteloos voor relaties

  Aanmelden voor deze masterclass is mogelijk tot donderdag 28 december 2023 12.00 uur.

  Inhoud van masterclass:
  Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid 2024

  Jouw kennis krijgt aan het begin van 2024 een boost zodat je het nieuwe jaar goed voorbereid begint! Tijdens deze masterclass praat Jo Weerts je namelijk bij over de meest actuele zaken rondom de thema’s arbeidsrecht en sociale zekerheid. Er wordt onder andere gesproken over het minimumloon, de Wet werken waar je wilt, flexwerkers, de Wet toezicht gelijke kansen bij werving en selectie en ZZP’ers / schijnzelfstandigen. Daarnaast gaan we in op de actuele jurisprudentie en komen zoals gebruikelijk vele praktische tips die je direct kan toepassen in jouw dagelijkse werk.

  Gastspreker:
  Jo Weerts

  gastspreker jo weerts

  Jo Weerts is specialist op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Jo is in staat om de ingewikkelde wet- en regelgeving op een luchtige manier helder te maken. Dit doet hij vooral met behulp van beeldspraak, anekdotes en geestigheid.

  gastspreker jo weerts

  Infacto masterclasses:
  Kennis, inspiratie en motivatie

  Wij organiseren regelmatig gratis masterclasses voor HR- en salarisspecialisten. Op deze manier bieden wij ambitieuze professionals de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Elk van onze masterclasses is actueel en relevant voor ons vakgebied. Bovendien worden ze altijd gegeven door een vooraanstaand expert. Hierdoor vormt iedere masterclass een bron van kennis, inspiratie en motivatie. Tevens is het een mooi moment om tijdens de afsluitende borrel met andere professionals in contact te komen en je netwerk uit te breiden. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.