Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Referenties: Ervaringen met Infacto

We zijn trots op deze samenwerkingen en de bijdrage die we leveren om de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen. Uitvoeren, organiseren, beheren en optimaliseren van de salarisadministratie. Bekijk hieronder enkele van onze referenties en lees hun ervaringen met Infacto.

Enkele van onze referenties

Al sinds 2019 is Infacto nauw betrokken bij de optimalisatie van de salarisverwerking van IVC Evidensia. De eerste fase kenmerkte zich door fouten te herstellen in de toenmalige inrichting om tot een juiste salarisverwerking te komen. Hierna bleef Infacto betrokken bij IVC Evidensia door verdere optimalisatie en daarnaast interim opdrachten. IVC Evidensia heeft veel gehad aan de kennis en kunde die Infacto ons te bieden heeft. Ook zijn wij in staat geweest om de bezetting op de salarisadministratie op peil te houden met inhuur van salarisadministrateurs. Fijne, betrokken en zeer kundige salarisadministrateurs om mee samen te werken!

— Bart van Iperen, Teamleider Application Suppor bij IVC Evidensia

De kwaliteit van dienstverlening van Infacto is buitengewoon goed. In het verleden heb ik via mijn vorige werkgever samengewerkt met Infacto. Deze ervaring was dusdanig goed dat ik wederom een beroep doe op de kennis en kunde van Infacto. Dankzij Infacto hebben wij onder andere alle payroll processen opgeschoond en incorrecte verwerkingen vanuit het verleden gecorrigeerd. Ook bij de implementatie van de module Forecasting in AFAS heeft Infacto een belangrijke rol gespeeld.

— N. Jurgens, Senior HR Project Manager bij Ingenico ePayments

Naast de uitvoering van de maandelijkse controlewerkzaamheden voor de verzending van de salarisrun heeft Infacto ons geholpen bij het herinrichten van onze interne processen op het gebied van de salarisverwerking. Door de vakinhoudelijke kennis van Infacto en hun kennis van AFAS zijn de processen verder geautomatiseerd en geoptimaliseerd, dit scheelt ons maandelijks veel tijd en (foutgevoelig) handwerk.

— drs. M. de Man, Bedrijfseconomisch Adviseur bij IKNL

Infacto is één van de weinigen salarisadviesbureaus die met AFAS kan werken. De dienstverlening ervaren wij als persoonlijk waarbij we altijd een heldere uitleg en goede informatie overdracht ontvangen. Dankzij Infacto hebben we meer grip op de salarisadministratie.

— R. Vermeulen, Hoofd P&O bij Amerpodia

In onze zoektocht naar een AFAS specialist werden wij via ons netwerk gewezen op Infacto. Een uitstekende keuze is gebleken. Kwalitatieve dienstverlening waar proactieve specialisten met kennis van zaken werken die zowel de verloning als het technisch applicatiebeheer van AFAS HRM Payroll beheersen.

— J. van Rijsewijk, Directeur HRM bij DIT Holding

Infacto verzorgt voor Bouwens& de salarisadministratie met zorg en persoonlijke aandacht. Betrokken, deskundig en behulpzaam zijn termen die de werkwijze van Infacto beschrijven. Infacto is meedenkend en past haar werkzaamheden naar onze wensen aan.

— M. Bouwens, Directeur bij bouwens&

We worden altijd bijzonder goed geholpen door de specialisten van Infacto. Wij hebben hierdoor de meerwaarde van een échte salarisspecialist doen inzien. Naast het verzorgen van de salarisadministratie, kunnen wij bij Infacto terecht voor vragen over o.a. fiscale regelingen en arbeidsrecht. De expertise, professionaliteit en snelheid van handelen maken dat wij altijd snel duidelijkheid hebben en naar behoren kunnen handelen. Het persoonlijke contact is hierbij een fijn aspect.

— R. van ‘t Ent, Directeur bij Vita Hypotheekadvies

infacto salarisspecialist is landelijk actief

Landelijk actief

Wij ondersteunen bedrijven door heel Nederland. Wij kunnen hierbij op locatie of op afstand werken.

infacto salarisspecialist biedt spoed garantie

Spoed garantie

Heb jij een dringend probleem op de afdeling salarisadministratie? Wij garanderen een snelle oplossing.

infacto salarisspecialist heeft een hoge klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een duurzame relatie met al onze klanten. Zij bevelen ons tevens aan bij andere organisaties.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?