Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Wie zijn wij

Onafhankelijk, betrokken, persoonlijk en duurzaam: daar staan we voor. Wij maken mensen en bedrijven gelukkig door één van de belangrijkste onderdelen van de bedrijfsvoering uit handen te nemen: de salarisadministratie. Van tijdelijke oplossing tot volledige uitbesteding voor de lange termijn. Infacto ondersteunt daar waar nodig, zo kunnen bedrijven zich focussen op dat waar zij goed in zijn.

Oprichters Michael Hagmeijer en Dennis Jansen hebben een eigentijdse blik op het salarisspecialisme. Naast de juiste vakopleiding, gevoel voor cijfers en kennis van wet- en regelgeving, beschikken onze professionals over uitstekende communicatieve vaardigheden, creativiteit, representativiteit, een gezonde dosis humor en aanpassingsvermogen. Sinds 2010 verzorgen wij met veel plezier en toewijding onze dienstverlening bij opdrachtgevers. Anno 2022 is Infacto een ambitieuze en professionele speler met een team van gemotiveerde en gedreven salarisspecialisten.

Er is veel aandacht voor de ultieme match tussen opdrachtgever en salarisspecialist. Dat betekent concreet dat wij niet doorschuiven met CV’s, maar kijken naar persoonlijke ambities en individuele kwaliteiten. Onze salarisspecialisten worden begeleid en volgen daarnaast trainingen en cursussen waarmee zij het beste uit zichzelf halen. Opdrachtgevers kunnen dan ook een stevig, eerlijk en praktisch advies verwachten om de salarisadministratie zo efficiënt mogelijk in te richten.

In facto, vrij vertaald uit het Latijn als inderdaad, werkelijk, gebaseerd op de feiten.

Ons dreamteam

Ons team in Naarden werkt dagelijks aan diverse projecten, leidt onze salarisspecialisten op en ontvangt onze klanten voor intake- of evaluatiegesprekken. Daarnaast is het de thuisbasis voor onze salarisspecialisten in het veld. Het vaste kantoorteam bestaat uit deze collega’s:

Dennis Jansen

Dennis Jansen

Infacto Salarisspecialist Marian Bolder

Marian Bolder

Michael Hagmeijer

Michael Hagmeijer

Infacto Salarisspecialist Hester Verkroost

Hester Verkroost

Infacto Salarisspecialist Paul Ketelaar

Paul Ketelaar

Infacto Salarisspecialist Susan Lablans

Susan Lablans

Infacto Salarisspecialist Nicky Pilot

Nicky Pilot

Infacto Salarisspecialist Wilma Wisman

Wilma Wisman

Infacto Salarisspecialist Deborah Kramer

Deborah Kramer

Infacto Salarisspecialist Stan van der Hoeven

Stan van der Hoeven

Infacto Salarisspecialist Mara Cruijen

Mara Cruijen

Infacto Salarisspecialist Gerben Schemmekes

Gerben Schemmekes

Wil jij ook lid worden van ons team salarisspecialisten?