Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Salarisadministratie
uitbesteden
?

Wil jouw organisatie haar salarisadministratie uitbesteden aan een gespecialiseerd kantoor? Onze salarisspecialisten staan garant voor een tijdige en correcte uitvoering van de salarisadministratie.

salarisadministratie uitbesteden

waarom salarisadministratie uitbesteden

Waarom je salarisadministratie uitbesteden?

Elk bedrijf met personeel in dienst is bij wet verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Deze administratie stelt je immers in staat om de belastingdienst inzicht te geven in de loonbetalingen. Er rust dus een grote verantwoordelijkheid op zowel het voeren van een salarisadministratie als het afhandelen van de bijbehorende processen. Hierbij dien je ook nog eens te beschikken over voldoende tijd, vakkennis en actuele kennis van de fiscale en sociale wet- en regelgeving. Door de salarisadministratie uit te besteden aan Infacto, wordt de zorg rondom de verloning uit handen genomen.

hoe werkt salarisadministratie uitbesteden

Je salarisadministratie uitbesteden, hoe werkt dat precies?

Je kunt ervoor kiezen om de salarisadministratie deels of volledig uit te besteden. Bij het volledig uitbesteden van de salarisadministratie worden alle handelingen met betrekking tot de verloning ondergebracht bij onze salarisspecialisten. Je krijgt hierbij een vast aanspreekpunt die zowel vragen beantwoord als proactief adviseert over alles op het gebied van ziekteverzuim, arbeidsrecht en fiscale voordelen. Als klant behoudt je inzicht in de door ons verzorgde salarisverwerking. Bij het deels uitbesteden van de salarisadministratie worden de handelingen met betrekking tot de verloning onderling verdeeld.

infacto is landelijk actief

Landelijk actief

Wij ondersteunen bedrijven door heel Nederland. Wij kunnen hierbij op locatie of op afstand werken.

infacto geeft spoed garantie

Spoed garantie

Heb jij een dringend probleem op de afdeling salarisadministratie? Wij garanderen een snelle oplossing.

hoge klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een duurzame relatie met al onze klanten. Zij bevelen ons tevens aan bij andere organisaties.

Salarisadministratie uitbesteden aan de salarisspecialisten van Infacto?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om je salarisadministratie aan uit te besteden? Infacto neemt graag de salarisadministratie voor je uit handen. Wij garanderen hierbij een gemakkelijke overstap en zorgen voor een tijdige en correcte salarisverwerking. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je vervolgens met de keuze tussen het deels of volledig uitbesteden van de salarisadministratie. Ook leggen wij je graag uit waarom wij dé ideale salarispartner zijn, hoe onze salarisspecialisten voor jou aan de slag gaan en welke kosten jij hiermee bespaart.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de outsourcing mogelijkheden voor jouw organisatie.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?