Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Wat is een salarisspecialist?

Een gedegen salarisadministratie is voor iedere organisatie van essentieel belang. Toch is het voor bedrijven vaak ondoenlijk om deze administratie volledig zelfstandig te voeren. In de zoektocht naar continuïteit van de bedrijfsvoering of verdere optimalisatie van processen schakelen bedrijven daarom steeds vaker een salarisspecialist in.

wat is een salarisspecialist

“Meerwaarde van een salarisspecialist doen inzien.”

“Vakkundig, snel, behulpzaam”

“Expertise, professionaliteit en snelheid van handelen”

wat is een salarisspecialist

Wat is een salarisspecialist?

Een salarisspecialist loopt altijd een stap voor in de ontwikkeling van salarisadministratie en salarisverwerking. Actuele kennis van toenemende wet- en regelgeving en veranderende CAO’s zijn hierbij van cruciaal belang. Minstens zo belangrijk is de ervaring met vooruitstrevende salarissoftware zoals AFAS. Door zijn kennis en kunde is een salarisspecialist in staat om verschillende rollen binnen een salarisadministratie afdeling op zich te nemen. Ook onderscheidt hij zich door zijn vermogen om, naast het uitvoeren van administratieve taken, problemen op te lossen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hierbij staat een correcte salarisverwerking altijd centraal.

externe salarisspecialist inschakelen

Externe salarisspecialist inschakelen

Veel organisaties handelen hun salarisadministratie en salarisverwerking zelf af. Toch zijn er situaties waarin er behoefte is aan externe ondersteuning en expertise. Een veel voorkomende reden is een tijdelijk capaciteitsprobleem. Een externe salarisspecialist kan de administratieve taken van de afwezige salarisadministrateur direct overnemen. Een andere veel voorkomende aanleiding is het ontbreken van interne kennis en ervaring. Een organisatie is hierdoor mogelijk niet in staat om zelfstandig verbetertrajecten op te zetten en uit te voeren. In dat geval kan een externe specialist het beheer van de salarisadministratie uit handen nemen.

Infacto salarisspecialist

De salarisspecialisten van Infacto ondersteunen organisaties door diensten en advies. Organisaties kunnen bij Infacto terecht voor een interim salarisadministrateur, salarisconsultant of salarisadministratie uitbesteden. Infacto waarborgt kwaliteit door strenge selectieprocedures te hanteren bij het aannemen van nieuw personeel. Ook bieden wij onze mensen permanente educatie. Vanzelfsprekend beschikken al onze salarisspecialisten altijd over een relevante opleiding (PDL/VPS), vakkennis en ervaring. Wilt u gebruik maken van onze interim-, consultancy- of outsourcing dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook op zoek naar een salarisspecialist?

Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je namelijk snel van dienst zijn!

salarisadministratie specialisten

Échte specialisten

Wij zijn AFAS specialist en hebben uitgebreide kennis met onder andere Nmbrs, Unit4 en Loket software.

salarisspecialisten met brede ervaring

Brede ervaring

Onze salarisspecialisten beschikken over een brede ervaring en dragen hierdoor veel kennis met zich mee.

salarisspecialist infacto heeft een hoge klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een duurzame relatie met al onze klanten. Zij bevelen ons tevens aan bij andere organisaties.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?