Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Salarisconsultant;
Salarisadministratie
controle en advies

Twijfel je over de kwaliteit van de verwerking van jouw salarisadministratie? Onze salarisconsultant waarborgt de kwaliteit en supervisie. Onze controle en advies biedt jouw organisatie weer zekerheid.

waarom bieden wij salarisadministratie controle en advies

Waarom salarisadministratie controle en advies door een salarisconsultant?

Het voeren van een goede salarisadministratie is specialistisch werk. Bovendien is de verantwoordelijkheid groot. Een goede salarisadministrateur weet zowel onnodige kosten te besparen als te profiteren van fiscale voordelen. Het op orde houden van de salarisadministratie vereist, naast rekenkundige nauwkeurigheid ook actuele kennis van de fiscale en sociale wet- en regelgeving. In sommige gevallen heeft een organisatie deze kennis niet in huis. Met onze consultancy dienst bieden we bedrijven de mogelijkheid om zelf de salarisadministratie te verzorgen, maar daarbij ook de kwaliteit te waarborgen.

hoe werkt salarisadministratie controle en advies

Salarisadministratie controle en advies, hoe werkt dat precies?

Met de consultancy van Infacto houdt jouw organisatie de verloning in eigen hand, maar zijn de kwaliteit en supervisie toch geborgd. Wij kijken graag over je schouder mee en controleren en adviseren waar nodig. Is de afdracht bijvoorbeeld wel correct? Voldoet jouw bedrijf aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van premies en belastingen aan instanties als de Belastingdienst, het UWV, verzekeraars en pensioenfondsen? Wij controleren op de feiten en adviseren over alles op het gebied van ziekteverzuim, arbeidsrecht en fiscaliteit. Zo profiteer je van fiscale voordelen en voorkom je onnodige kosten.

salarisadministratie specialisten

Échte specialisten

Wij zijn AFAS specialist en hebben uitgebreide kennis met onder andere Nmbrs, Unit4 en Loket software.

brede werkervaring

Brede ervaring

Onze salarisspecialisten beschikken over een brede ervaring en dragen hierdoor veel kennis met zich mee.

unieke controlemethodiek

Unieke controlemethodiek

Wij hebben een controlemethodiek ontwikkeld o.b.v. ervaringen bij vooraanstaande organisaties.

Wil je meer weten over de salarisconsultants van Infacto?

Infacto is dé specialist in salarisadministratie en daarmee ook direct jouw ideale salarispartner. Wij bieden ondersteuning met onze actuele kennis en ruime ervaring. Bij twijfel over het voeren van een foutloze salarisadministratie en het naleven van de wet- en regelgeving geven wij je zekerheid. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen je vervolgens graag uit hoe onze consultancy de kwaliteit van jouw salarisadministratie kan waarborgen en welke kosten jij hiermee bespaart.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Ontdek de consultancy mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?