Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Werken bij Infacto

Wij geloven in het versterken van elkaars ambitie. Deze ambities zorgen namelijk voor een doelgerichte aanpak en focus. Bovendien zorgt het voor inspiratie, enthousiasme en teamspirit. Wij zijn van mening dat het nastreven van ambities de basis is voor groei. En dat groeien, dat doen we dan weer graag samen met onze mensen.

De salarisspecialist anno 2021 beschikt, naast de juiste vakopleiding, gevoel voor cijfers en kennis over uitstekende communicatieve vaardigheden, creativiteit, representativiteit, een gezonde dosis humor en aanpassingsvermogen. Wij zijn er om jou te begeleiden om zo het beste uit jezelf te halen.

1. Telefonische intake

We leren elkaar telefonisch kennen en bepalen samen of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een persoonlijke kennismaking. Ben jij enthousiast en zien wij potentie in jou?

2. Kennismakingsgesprek

Welkom op ons kantoor! We bespreken alles wat je van ons moet weten en zijn benieuwd naar jouw persoonlijkheid. Maar eerst het belangrijkste: “hoe drink jij je koffie?”

3. Persoonlijkheidstest

We verdiepen ons in jou als mens. Opleiding, vakkennis en ervaring kunnen worden aangeleerd, maar je basishouding en passie niet.

4. Verdiepingsgesprek

We gaan in op de vaktechnische aspecten van een salarisspecialist en zoomen in op jouw competenties.

5. Matchmaking

We gaan op zoek naar de ultieme match tussen onze mensen en opdrachtgevers.

6. Aandacht voor ontwikkeling

Samen volgen we inspirerende trainingen en cursussen op het gebied van salarisadministratie, softwarekennis en communicatie, maar we helpen je ook jouw ‘soft skills’ te verbeteren.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Infacto zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde en gedreven salarisspecialisten. Krijg jij energie van een uitdaging, wil je het beste uit jezelf halen een meegroeien met een toonaangevend bedrijf op het gebied van salarisspecialisatie?

Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op.

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging?

Ontdek onze carrièremogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?