Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Werken bij Infacto | Salarisspecialist

Groei mee met Infacto en ga met ons de uitdaging aan. Ben jij toe aan de volgende stap en wil je het beste uit jezelf halen? Samen streven we onze ambities na binnen dit mooie vakgebied. Onze mensen zijn het fundament van ons bedrijf. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in kennisdeling en ontwikkeling. Jij leert van ons en wij leren van jou.

werken bij infacto salarisspecialist

Onboarding bij Infacto | Salarisspecialist

telefonische intake

Telefonische intake

Stap 1/6

Ben jij een enthousiaste en gedreven salarisspecialist en ben je klaar voor een uitdagende job in een groeiend bedrijf? Dan horen we graag van jou. We plannen een telefonische afspraak om elkaar te leren kennen en bepalen samen of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een persoonlijke kennismaking. Ben jij enthousiast en zien wij potentie in jou als aanvulling op ons team?

kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Stap 2/6

Kom kennis maken! Alvorens we de samenwerking aangaan, leren we je graag beter kennen. Zo snappen we dat je ons ook beter wilt leren kennen. Samen bespreken we wat wij voor jou kunnen betekenen en jij voor ons. We zijn zeer benieuwd naar jouw loopbaan en ervaringen. We vertellen je ook graag meer over ons bedrijf, onze collega’s, visie en meer.

persoonlijkheidstest

Persoonlijkheidstest

Stap 3/6

We verdiepen ons in jou als mens. Opleiding, vakkennis en ervaring kunnen worden aangeleerd, maar je basishouding en passie niet. Deze persoonlijkheidstest is er op gericht ons te informeren over hetgeen dat belangrijk is om voor jou de ideale werkplek te vinden. We plaatsen je namelijk nooit zomaar ergens en laten je nooit aan je lot over. We kijken graag naar jouw behoeften zodat jij je expertise zo goed mogelijk kan uitvoeren.

verdiepingsgesprek

Verdiepingsgesprek

Stap 4/6

We gaan in op de vaktechnische aspecten van een salarisspecialist en zoomen in op jouw competenties. Wat zijn jouw sterktes en zwaktes? We krijgen zo een goede indicatie van jouw kennisniveau. Zo kunnen we een opdracht vinden die perfect bij jou past én je door middel van scholing helpen naar de volgende stap in je ontwikkeling.

matchmaking

Matchmaking

Stap 5/6

We gaan op zoek naar de ultieme match tussen onze mensen en opdrachtgevers. Want niet alleen jij, maar ook onze opdrachtgevers ondergaan zo’n uitgebreide screening. Daarna is het aan ons om de perfecte match te vinden. Wij willen zowel jou als onze klant gelukkig maken. Onderdelen die we meenemen zijn bedrijfscultuur, sfeer, locatie, branche en bedrijfsgrootte. Door aandacht te besteden aan ‘matchmaking’ hopen we van harte dat je helemaal op je plek zit, je van grote waarde kan zijn voor onze opdrachtgever en veel leuke en nieuwe contacten opdoet. Zet ‘m op en tot snel!

aandacht voor ontwikkeling

Aandacht voor ontwikkeling

Stap 6/6

YES! We zien het helemaal zitten en zijn blij met uitbreiding en versterking van ons team. Naast een gedegen inwerkperiode waarin we je alle kennis bijbrengen die je nodig hebt, volg je samen met ons inspirerende trainingen en cursussen op het gebied van salarisadministratie, softwarekennis en communicatie. We helpen je ook met het verbeteren van je ‘soft skills’ zodat jij helemaal klaargestoomd bent voor je eerste opdracht. Als volwaardig medewerker van ons team betrekken we je bij het reilen en zeilen van de organisatie. Tijdens de maandelijkse terugkomdagen is er voldoende ruimte om te sparren en evalueren. We houden van persoonlijk contact en teamwork, want we geloven dat een sterk team bijdraagt aan het succes van ons bedrijf.

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk dan onze vacatures of neem direct vrijblijvend contact met ons op.