Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Salarisadministrateur
in Amsterdam

Amsterdam is een stad waar ontzettend veel bedrijven en organisaties gevestigd zijn. Te midden van deze bedrijvigheid is een onmisbare rol weggelegd voor de interim salarisadministrateur in Amsterdam. Infacto begrijpt dit en biedt verschillende oplossingen voor het voeren van een tijdige en goede salarisadministratie.

“Verzorgt onze salarisadministratie met zorg”

“Expertise, professionaliteit en snelheid van handelen”

“Schakelen Infacto in tijdens drukke periodes”

bedrijven gebruiken vaker externe salarisadministrateur in amsterdam

Bedrijven gebruiken vaker externe salarisadministrateur in Amsterdam

Amsterdam is een aantrekkelijke vestigingslocatie voor lokale, nationale en internationale bedrijven. Een groeiend deel van deze bedrijven maakt wel eens gebruik van een externe salarisadministrateur in Amsterdam. Dit ter borging van de kwaliteit en continuïteit binnen de administratieve organisatie. Het is voor veel van deze bedrijven immers onmogelijk om de salarisverwerking volledig zelfstandig uit te voeren. Infacto biedt deze bedrijven de mogelijkheid om externe ondersteuning en deskundigheid in te zetten bij de afhandeling van het verloningsproces. Klanten kunnen bij ons terecht voor tijdelijke ondersteuning, controle en advies of volledige uitbesteding van de salarisadministratie.

Salarisadministrateur in Amsterdam?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken

tijdelijke ondersteuning van een salarisadministrateur in amsterdam

Tijdelijke ondersteuning van een salarisadministrateur in Amsterdam

Continuïteit is van groot belang voor iedere organisatie. Gebrek aan capaciteit, kennis of kunde op de afdeling salarisadministratie kan hierdoor voor grote problemen zorgen. Zo kan de nauwkeurigheid in het geding komen en kunnen er bovendien achterstanden ontstaan. In dergelijke gevallen kan een organisatie behoefte hebben aan extra ondersteuning. Infacto heeft diverse salarisspecialisten beschikbaar voor tijdelijke ondersteuning op de afdeling salarisadministratie. Of het nu gaat om een korte opdracht of een langdurig project. Infacto biedt altijd een gepaste oplossing. Ook wanneer de functie van interim salarisadministrateur snel ingevuld moet worden.

Het deels of volledig uitbesteden van de salarisadministratie

Het bijhouden van een salarisadministratie kan een complexe klus zijn. Bovendien rust er een grote verantwoordelijkheid op de afhandeling van de bijbehorende processen. Toch is er binnen een organisatie vaak onvoldoende tijd om zowel de administratie te voeren als loongerelateerde vragen van medewerkers te beantwoorden en op de hoogte te blijven van verandering in de wetgeving. Wij nemen daarom graag het beheer van de salarisadministratie uit handen. De organisatie hoeft hierbij enkel nog kerngegevens correct aan te leveren en wordt verder volledig ontzorgd. Wij bieden vervolgens de zekerheid van een grondige salarisadministratie.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een salarisadministrateur in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

salarisadministratie zelf voeren met behulp van controle en advies

De salarisadministratie zelf voeren met behulp van controle en advies

Een organisatie kan er voor kiezen om de salarisadministratie zelf uit te voeren. Om dit te kunnen doen, is actuele kennis vereist over CAO’s, arbeidsrechtelijke aspecten en de wet- en regelgeving. In sommige gevallen heeft een organisatie deze kennis echter niet in huis. Infacto biedt uitkomst voor bedrijven die zelf verantwoordelijk willen blijven voor de verwerking van salarissen, maar daarbij ook de kwaliteit en supervisie willen waarborgen. Wij doen dit met behulp van controle en advies. Zo controleren onze salarisspecialisten bijvoorbeeld de afdracht en zien wij toe op de naleving van alle wettelijke verplichtingen. Ook adviseren wij over fiscale voordelen, arbeidsrecht en ziekteverzuim.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?