Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Salarisadministrateur
in Amersfoort

In Amersfoort zijn veel zakelijke dienstverleners en hoofdkantoren gevestigd. Infacto biedt deze bedrijven ondersteuning en houvast op het gebied van salarisadministratie. Wij bieden hiervoor verschillende externe oplossingen. Zo voorzien wij organisaties bijvoorbeeld van een interim salarisadministrateur in Amersfoort.

“Meer grip op onze salarisadministratie”

“Gestroomlijnde salarisadministratie”

“Meerwaarde van salarisspecialist doen inzien”

ondersteuning van interim salarisadministrateur in amersfoort

Externe salarisadministrateur in Amersfoort inschakelen

Amersfoort biedt veel ruimte voor bedrijven met als gevolg dat er meer vraag naar ondersteuning en expertise bij salarisadministratie ontstaat. Kwaliteit en continuïteit zijn hierbij van essentieel belang. Toch is het voor veel bedrijven onmogelijk om de verwerking en administratie van salarissen zelfstandig te verzorgen. Zowel voor tijdelijke vraagstukken als voor structurele ondersteuning kunnen deze bedrijven terecht bij Infacto. Wij bieden klanten namelijk externe ondersteuning en deskundigheid bij de afhandeling van het verloningsproces, migratie van personeelsdata of implementatie van AFAS salaris software.

Salarisadministrateur in Amersfoort?

Neem dan direct contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden

Externe salarisadministrateur in Amersfoort inschakelen

Ondersteuning van een interim salarisadministrateur in Amersfoort

Bedrijven hebben soms een tijdelijke behoefte aan ondersteuning op de afdeling salarisadministratie. Veel voorkomende redenen hiervoor zijn het tijdelijk vervangen van vaste krachten, het opvangen van pieken in de werkdruk of het uitvoeren van grote opdrachten. Om de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie te kunnen waarborgen is het verder van groot belang dat de tijdelijke positie snel wordt vervuld. Infacto heeft per direct interim salarisadministrateurs beschikbaar om deze ondersteuning te bieden. Wij bieden gepaste oplossingen voor zowel korte opdrachten als langdurige en complexe projecten.

De salarisadministratie deels of volledig uitbesteden

Als bedrijf wil je dat de verloning van het personeel altijd perfect geregeld is. Een correcte en tijdige betaling van de salarissen draagt immers bij aan de tevredenheid van medewerkers. Bovendien is het voeren van een salarisadministratie nodig om de belastingdienst van correcte gegevens te kunnen voorzien. Om hieraan te kunnen voldoen zijn tijd en nauwkeurigheid noodzakelijk. Echter is het hebben van tijd in de meeste bedrijven een schaars goed. Door de salarisadministratie uit te besteden aan Infacto, wordt onder meer bedrijven de zorg rondom de verloning uit handen genomen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar een salarisadministrateur in Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

controle en advies bij het zelf voeren van de salarisadministratie

Controle en advies bij het zelf voeren van de salarisadministratie

Een bedrijf heeft de mogelijkheid om de salarisadministratie uit te besteden of zelf uit te voeren. Echter vergt het zelfstandig afhandelen van het verloningsproces veel tijd, capaciteit en kennis. Bedrijven die ervoor kiezen om de verloning toch in eigen hand te houden dienen hiervoor over actuele kennis van CAO’s, arbeidsrechtelijke aspecten en wet- en regelgeving te beschikken. Infacto helpt deze bedrijven met controle en advies op de salarisadministratie. Op deze manier kan een bedrijf zijn eigen salarisadministratie voeren en zijn de kwaliteit en supervisie toch gewaarborgd.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?