Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Salarisadministrateur
in Rotterdam

Rotterdam biedt, als maritieme hoofdstad van Nederland, volop kansen voor het bedrijfsleven en de werkgelegenheid. De behoefte aan adequate ondersteuning bij het opzetten of uitvoeren van een salarisadministratie is hierdoor enorm. Wij voorzien in deze behoefte door middel van verschillende oplossingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld snel een interim salarisadministrateur in Rotterdam leveren.

“Infacto is meedenkend en past haar werkzaamheden naar onze wensen aan”

“Sinds de samenwerking met Infacto wordt continuïteit van de salarisadministratie gewaarborgd”

“Dankzij Infacto hebben we meer grip op de salarisadministratie”

veel vraag naar ondersteuning van salarisadministrateur in rotterdam

Veel vraag naar ondersteuning van salarisadministrateur in Rotterdam

Rotterdam blijft groeien. Dit geldt ook voor het aantal bedrijven en banen in de stad. Naast het MKB kiezen ook grote bedrijven en instellingen er steeds vaker voor om zich in Rotterdam te vestigen. Dagelijks reizen hierdoor grote aantallen werknemers uit alle windstreken naar de stad om hun werk uit te voeren. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om de salarisadministratie van al deze medewerkers efficiënt te beheren en soepel te verwerken. De vraag naar expertise en ondersteuning bij de salarisadministratie is hierdoor flink toegenomen. Infacto biedt verschillende oplossingen voor alle organisaties die behoefte hebben aan ondersteuning bij het voeren van een accurate salarisadministratie.

Op zoek naar ondersteuning van een salarisadministrateur in Rotterdam?

Informeer dan vrijblijvend naar onze maatwerk mogelijkheden

gedeeltelijk of geheel uitbesteden van salarisadministratie in rotterdam

Gedeeltelijk of geheel uitbesteden van salarisadministratie in Rotterdam

Wil je weinig of geen omkijken meer hebben naar zaken als loonstroken, salarisberekeningen, aangiften of registraties? Dan is het uitbesteden of outsourcen van jouw salarisadministratie aan Infacto een goede oplossing. Wij bieden vervolgens de zekerheid dat het personeel op tijd het salaris ontvangt en dat dit volgens alle daarvoor geldende regels gebeurt. Daarnaast beantwoorden onze salarisspecialisten ook nog eens al jouw arbeidsrechtelijke vragen. Zij geven bovendien advies over onder andere ziekteverzuim en fiscale voordelen. Je kunt bij ons gedeeltelijk of geheel je salarisadministratie uitbesteden.

Advies en controle door professionele salarisadministratie consultant

In de salarisadministratie wordt alles vastgelegd rondom contracten, loonstroken, loonbetalingen, aangiftes, afdrachten en pensioenen. Een organisatie die ervoor kiest om de salarisadministratie zelf uit te voeren, heeft hiervoor actuele kennis nodig over CAO’s, arbeidsrechtelijke aspecten en de wet- en regelgeving. Bedrijven die deze kennis niet bezitten kunnen een beroep doen op een salarisconsultant van Infacto. Hierbij controleren wij bijvoorbeeld de afdracht en zien wij toe op de naleving van alle wettelijke verplichtingen. Ook geven wij advies met betrekking tot loongerelateerde zaken en dienen wij als vraagbaak.

Wil jij weten welke oplossing bij jouw organisatie past?

Ben jij op zoek naar een salarisadministrateur in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

tijdelijke ondersteuning van interim salarisadministrateur in rotterdam

Tijdelijke ondersteuning van interim salarisadministrateur in Rotterdam

Verlof, verzuim of projecten kunnen de continuïteit van de salarisadministratie onverwachts onder druk zetten. Infacto biedt bedrijven in een dergelijke situatie, de mogelijkheid om op interim basis te beschikken over een professionele salarisadministrateur. Doordat wij verschillende interim salarisadministrateurs beschikbaar hebben, kunnen wij altijd een snelle en goede invulling garanderen. Op deze manier kunnen operationele struikelblokken worden voorkomen. Onze salarisspecialisten hebben altijd een brede ervaring en zijn inzetbaar voor zowel korte opdrachten als bij langdurige projecten.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?