Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Infacto Masterclass:
Actualiteiten Prinsjesdag 2023

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseert Infacto Salarisspecialist weer een zeer interessante masterclass. Tijdens deze masterclass kom je namelijk te weten welke veranderingen voor de personeels- en salarisadministratie er tijdens Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Wil jij ook deelnemen aan deze masterclass? Meld je dan vóór 29 september 12.00 uur aan via het formulier op deze pagina.

 • NIRPA geaccrediteerd
  Geaccrediteerd met 35 punten
 • Exclusieve masterclass
  Voor salarisspecialisten en ZZPérs in het vakgebied
 • Beperkt aantal plaatsen
  Bij grote belangstelling vindt loting plaats
 • Gratis deelname
  Kosteloos voor relaties van Infacto

Vrijdag 6 oktober 2023 Van 09:00 tot 12:30 uur Infacto, Rijksweg 79, 1411 GE Naarden Kosteloos voor relaties

Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze masterclass. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.

Inhoud van masterclass:
Actualiteiten Prinsjesdag 2023

De masterclass Actualiteiten Prinsjesdag 2023 staat in het teken van de gevolgen van Prinsjesdag voor de personeels- en salarisadministratie. Zelfstandig senior salarisadviseur Casper Mons werpt een blik op onder andere het Wettelijk minimumuurloon dat in 2024 geldt, de Wet verbetering zekerheid flexibele arbeidskrachten en de fiscale en sociale gevolgen bij grensoverschrijdend (tele)werken. Ook geeft hij updates over bijvoorbeeld de werkkostenregeling en de Wet Arbeid en Zorg.

Gastspreker:
Casper Mons

gastspreker casper mons

Casper is een zelfstandig senior salarisadviseur. Hij is gespecialiseerd in het uitzoeken en interpreteren van de wet- en regelgeving op sociaal en fiscaal gebied. Daarnaast geeft hij trainingen op het gebied van salarisadministratie met overlap naar zowel arbeidsrecht als de financiële administratie.

gastspreker casper mons

Infacto masterclasses:
Kennis, inspiratie en motivatie

Wij organiseren regelmatig gratis masterclasses voor HR- en salarisspecialisten. Op deze manier bieden wij ambitieuze professionals de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Elk van onze masterclasses is actueel en relevant voor ons vakgebied. Bovendien worden ze altijd gegeven door een vooraanstaand expert. Hierdoor vormt iedere masterclass een bron van kennis, inspiratie en motivatie. Tevens is het een mooi moment om tijdens de afsluitende borrel met andere professionals in contact te komen en je netwerk uit te breiden. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.