Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Kick-off 2023:
Masterclass Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid

Op vrijdag 6 januari organiseert Infacto weer een masterclass, exclusief voor salarisadministrateurs. Jo Weerts praat je bij over de meest actuele zaken rondom de thema’s arbeidsrecht en sociale zekerheid.

 • Gratis deelname
  Aangeboden door Infacto Salarisspecialist
 • NIRPA geaccrediteerd
  Geaccrediteerd met 48 punten
 • Beperkt aantal plaatsen
  Bij grote belangstelling vindt loting plaats
 • Exclusieve masterclass
  Alleen voor salarisadministrateurs

Vrijdag 6 januari 2023 Van 09:00 tot 12:30 uur Infacto, Rijksweg 79, 1411 GE Naarden Gratis masterclass

Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze masterclass. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.

Inhoud van masterclass:
Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid

Jouw kennis krijgt aan het begin van 2023 een boost zodat je het nieuwe jaar goed voorbereid begint! Tijdens deze masterclass praat Jo Weerts je namelijk bij over de meest actuele zaken rondom de thema’s arbeidsrecht en sociale zekerheid. Er wordt onder andere gesproken over de Wet Arbeid en Zorg, transparante arbeidsvoorwaarden en ZZP of schijnzelfstandige. Daarnaast wordt ingegaan op de actuele jurisprudentie en zijn er vele praktische tips.

Gastspreker:
Jo Weerts

Jo Weerts is specialist op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Jo is in staat om de ingewikkelde wet- en regelgeving op een luchtige manier helder te maken. Dit doet hij vooral met behulp van beeldspraak, anekdotes en geestigheid.

Tijdens de masterclass wordt je door Jo op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en sociale zekerheid. Ook de actuele jurisprudentie wordt behandeld.

Infacto masterclasses:
Kennis, inspiratie en motivatie

Wij organiseren regelmatig gratis masterclasses voor HR- en salarisspecialisten. Op deze manier bieden wij ambitieuze professionals de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Elk van onze masterclasses is actueel en relevant voor ons vakgebied. Bovendien worden ze altijd gegeven door een vooraanstaand expert. Hierdoor vormt iedere masterclass een bron van kennis, inspiratie en motivatie. Tevens is het een mooi moment om tijdens de afsluitende borrel met andere professionals in contact te komen en je netwerk uit te breiden. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.