Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Masterclass:
Lean Principles

Op vrijdag 17 juni 2022 om 9.00 uur organiseert Infacto weer een gratis masterclass. Tijdens deze masterclass leert agile coach Mark Heistek je alles over de principes van Lean management. Wil jij aan deze masterclass deelnemen? Meld je dan vóór vrijdag 10 juni 12.00 uur aan via het formulier op deze pagina.

 • Exclusieve masterclass
  Voor HR- en Salarisspecialisten
 • Beperkt aantal plaatsen
  Bij grote belangstelling vindt loting plaats
 • Gratis deelname
  Aangeboden door Infacto HR- en Salarisspecialist
 • Live op locatie
  Kantoor Infacto, Rijksweg 79 Naarden

Vrijdag 17 juni 2022 Van 09:00 tot 12:30 uur Infacto, Rijksweg 79, 1411 GE Naarden Gratis masterclass

Aanmelden voor deze gratis masterclass is mogelijk tot vrijdag 10 juni 2022 12.00 uur.

Inhoud van masterclass:
Lean Principles

Serious Game

In de masterclass staat een ‘Serious Game’ centraal. Een Serious Game is een spel ontwikkeld met een doel dat anders is dan alleen entertainment. Elke Serious Game heeft een specifiek doel. Dat doel komt altijd neer op iets leren. Met een serious game kun je iets leren door het te ervaren.

Vijf principes

Met behulp van de Serious Game “OPTIMIZE” gaan we aan de slag met de vijf lean principes;

Waarde – Waardestroom – Flow – Pull – Perfectie.

Handvatten

Na deze masterclass hebben de deelnemers handvatten gekregen op welke manier deze principes in het dagelijks werk te herkennen en toe te passen zijn. Denk aan het maken van een ‘Value Stream Map’, het toepassen van een ‘Pareto’ analyse ten behoeve van continu verbeteren en het bevorderen van systeem denken.

Gastspreker:
Mark Heistek

Mark Heistek heeft ruime ervaring met het leiden van grote organisaties door middel van agile transformaties. Hij biedt de training en diensten die bedrijven nodig hebben om agile en lean principes met succes te benutten als een zelforganiserende kracht die onderdeel wordt van de cultuur van een bedrijf.

Mark ziet een wereld voor zich waarin we met zijn allen bouwen aan talent. Iedereen, zowel individu als bedrijf, creëert vanuit de eigen kracht. Zo vormen wij duurzame organisaties, producten en diensten.

Infacto masterclasses:
Kennis, inspiratie en motivatie

Wij organiseren regelmatig gratis masterclasses voor HR- en salarisspecialisten. Op deze manier bieden wij ambitieuze professionals de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Elk van onze masterclasses is actueel en relevant voor ons vakgebied. Bovendien worden ze altijd gegeven door een vooraanstaand expert. Hierdoor vormt iedere masterclass een bron van kennis, inspiratie en motivatie. Tevens is het een mooi moment om tijdens de afsluitende borrel met andere professionals in contact te komen en je netwerk uit te breiden. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.